Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sipit FC Jakarta persija
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Prinanto kopt de bal weg. Prambadi probeert de bal aan de voet te houden. Nugraha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati schiet op doel. Waluyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Klungelig pakt Estyaji de bal. Estyaji speelt de bal door. Jati rent richting de bal. Jati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prihantono de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rantung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Harsya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jati is nu in balbezit. Jati haalt uit met een fantastische trap. Waluyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rantung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Prambadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jati is nu in balbezit. Jati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Estyaji geeft een hoge lob. Malakiano kopt de bal weg. Nugraha is nu in balbezit. Nugraha draait met de bal, schiet en ... Waluyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipit FC - Jakarta persija 0:1

26e minuut.
Buwono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malakiano rent richting de bal. Buwono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malakiano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Malakiano kan niet meer verder spelen. Rangkuti komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Alimansyah geeft de bal voor. Jati rent richting de bal. Karsono begaat een overtreding. Karsono krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Nugraha bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono begaat een overtreding. Nugraha raakt geblesseerd tijdens het duel. Rangkuti met een snel genomen vrije trap. Estyaji heeft problemen om de bal te vangen. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipit FC - Jakarta persija 0:2

39e minuut.
Rangkuti geeft een hoge lob. Harsya is nu in balbezit. Harsya speelt de bal door. Nugraha rent richting de bal. Nugraha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rangkuti passt de bal zonder na te denken. Nugraha is nu in balbezit. Prambadi is nu in balbezit. Nugraha onderschept slim de pass. Nugraha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipit FC - Jakarta persija 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sipit FC 55%, Jakarta persija 45%.
Sipit FC - Jakarta persija 0:3

46e minuut.
Nugraha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugraha passt de bal in één keer door. Sutadi is nu in balbezit. Jati verovert de bal door een tackle van achteren. Jati schiet op doel. Waluyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwono rent richting de bal. Harsya begaat een overtreding. Harsya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sipit FC 51%, Jakarta persija 49%.
Sipit FC - Jakarta persija 0:3