Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadBoy Dream F.C.
Normal Tactiek Main Taktik
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Irawan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poluakan komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmanto passt de bal met de wreef. Warabas is nu in balbezit. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Hutajulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poluakan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoy - Dream F.C. 0:1

21e minuut.
Takwin passt de bal in één keer door. Mursadat is nu in balbezit. Mursadat passt de bal in één keer door. Rayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wibowo geeft een lange en hoge pass. Mahuse speelt de bal door. Sundayana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mursadat rent richting de bal. Mursadat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ponalya met de inworp. Harmanto is nu in balbezit. Harmanto passt de bal met de wreef. Walian rent richting de bal. Walian schiet op doel. Hutajulu bokst de bal weg. Daar is Warabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoy - Dream F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoy 60%, Dream F.C. 40%.
BadBoy - Dream F.C. 0:2

52e minuut.
Takwin probeert naar een medespeler te passen. Zamrun geeft een hoge lob. Hambadi controleert de bal met de borst. Warabas is nu in balbezit. Warabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Suyatno is nu in balbezit. Harmanto verovert de bal door een tackle van achteren. Harmanto passt de bal in één keer door. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoy - Dream F.C. 0:3

62e minuut.
Rayar speelt de bal door. Mursadat is nu in balbezit. Mursadat passt de bal zonder na te denken. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Fuady is nu in balbezit. Fuady geeft een lange en hoge pass. Walian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warabas is nu in balbezit. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Hutajulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Takwin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rayar. Takwin raakt geblesseerd tijdens het duel. Novianto met een snel genomen vrije trap. Walian is nu in balbezit. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian is nu in balbezit. Walian schiet op doel. Hutajulu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

87e minuut.
Abdi geeft een lange en hoge pass. Mahuse heeft problemen om de bal te vangen. Abdi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoy 62%, Dream F.C. 38%.
BadBoy - Dream F.C. 0:3