Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paguntaka FC Sipit FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Aiboy passt de bal zonder na te denken. Buwono bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwono met een sublieme pass. Salim rent richting de bal. Salim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sutamto is nu in balbezit. Sutamto met een sublieme pass. Karsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang onderschept slim de pass. Bintang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gonzalez verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez geeft de bal voor. Azis bereikt de bal nog maar net als eerste. Azis speelt de bal door. Salim heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pambudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pambudhi geeft een hoge lob. Suherman probeert de bal aan de voet te houden. Bintang is nu in balbezit. Bintang haalt uit met een fantastische trap. Waluyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sutamto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutamto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paguntaka FC - Sipit FC 1:0

25e minuut.
Prambadi is nu in balbezit. Prambadi speelt de bal door. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim schiet op doel. Kartaji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paguntaka FC - Sipit FC 1:1

38e minuut.
Bintang rent richting de bal. Suherman rent richting de bal. Bintang verovert de bal door een tackle van achteren. Bintang draait met de bal, schiet en ... Waluyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paguntaka FC - Sipit FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paguntaka FC 53%, Sipit FC 47%.
Paguntaka FC - Sipit FC 2:1

48e minuut.
Aiboy probeert naar een medespeler te passen. Sorongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorongan geeft een lange en hoge pass. Nursidik rent richting de bal. Nursidik haalt uit met een fantastische trap. Waluyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nursidik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paguntaka FC - Sipit FC 3:1

50e minuut.
Buwono probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Buwono rent richting de bal. Buwono passt de bal in één keer door. Ramdani onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azis zal de hoekschop nemen. Kartaji bokst de bal weg. Salim is nu in balbezit. Salim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paguntaka FC - Sipit FC 3:2

89e minuut.
Buwono passt de bal met de wreef. Kasim met een sublieme pass. Bintang rent richting de bal. Bintang schiet op doel. Prihantono probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Salim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poerwadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paguntaka FC 52%, Sipit FC 48%.
Paguntaka FC - Sipit FC 3:2