Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belatjan Borneo Jakarta persija
1112 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Sandria geeft een lange en hoge pass. Suseno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hendrawan speelt de bal door. Suseno heeft problemen om de bal te vangen. Suseno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Darwis probeert de bal aan de voet te houden. Hendrawan is nu in balbezit. Suseno is nu in balbezit. Suseno haalt uit met een fantastische trap. Agachi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belatjan Borneo - Jakarta persija 1:0

11e minuut.
Darojatun rent richting de bal. Darojatun geeft een lange en hoge pass. Jati rent richting de bal. Jati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belatjan Borneo - Jakarta persija 1:1

15e minuut.
Darojatun met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandria met de inworp. Daar is Darwis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darwis geeft een hoge lob. Agachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Nugraha rent richting de bal. Sandria speelt de bal door. Darwis probeert naar een medespeler te passen. Suseno rent richting de bal. Suseno draait met de bal, schiet en ... Agachi bokst de bal weg.

33e minuut.
Selamun geeft een lange en hoge pass. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya passt de bal zonder na te denken. Nugraha rent richting de bal. Nugraha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 51%, Jakarta persija 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belatjan Borneo - Jakarta persija 1:1

46e minuut.
Nugraha met een sublieme pass. Klungelig pakt Alimansyah de bal. Hendrawan onderschept slim de pass. Suseno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suseno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belatjan Borneo - Jakarta persija 2:1

48e minuut.
Darwis is nu in balbezit. Darwis passt de bal in één keer door. Nugraha rent richting de bal. Nugraha haalt uit met een fantastische trap. Luhulima probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belatjan Borneo - Jakarta persija 2:2

67e minuut.
Nugraha met een sublieme pass. Rantung is nu in balbezit. Darwis begaat een overtreding. Darwis krijgt een gele kaart. Rantung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malakiano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Harsya onderschept slim de pass. Suseno rent richting de bal. Suseno haalt uit met een fantastische trap. Abdulrahim probeert de bal aan de voet te houden. Agachi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belatjan Borneo - Jakarta persija 3:2

88e minuut.
Nugraha heeft problemen om de bal te vangen. Zamzani rent richting de bal. Zamzani speelt de bal door. Suseno rent richting de bal. Suseno haalt uit met een fantastische trap. Agachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 51%, Jakarta persija 49%.
Belatjan Borneo - Jakarta persija 3:2