Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadBoy yantok
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Irawan met een harde bal richting middenveld. Mursadat heeft problemen om de bal te vangen. Bonsapia kopt de bal weg. Samsul bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bonsapia is nu in balbezit. Him Tjiang rent richting de bal. Mursadat maakt een afschuwelijke overtreding. Mursadat krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Suyatno is nu in balbezit. Him Tjiang verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang met een sublieme pass. Samsul bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nurpijal geeft de bal voor. Darmeidi kopt de bal weg. Daar is Gofur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samsul rent richting de bal. Hutajulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samsul bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoy - yantok 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoy 50%, yantok 50%.
BadBoy - yantok 0:1

48e minuut.
Mursadat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia is nu in balbezit. Mursadat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mursadat krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Mahuse probeert naar een medespeler te passen. Rayar rent richting de bal. Runtu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rayar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rayar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Widakuweno is nu in balbezit. Widakuweno geeft een lange en hoge pass. Nurpijal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Samsul rent richting de bal. Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Suyatno rent richting de bal. Him Tjiang onderschept slim de pass. Him Tjiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoy 63%, yantok 37%.
BadBoy - yantok 0:1