Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream F.C. Indonesia Club
Main Taktik Tactiek 532
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Soputan verovert de bal door een tackle van achteren. Soputan passt de bal zonder na te denken. Sudjatmoko is nu in balbezit. Sudjatmoko haalt uit met een fantastische trap. Sundayana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - Indonesia Club 0:1

19e minuut.
Alaydrus speelt de bal door. Supandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supandi passt de bal in één keer door. Sudjatmoko rent richting de bal. Sudjatmoko schiet op doel. Guntara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zamrun geeft een lange en hoge pass. Sukarja rent richting de bal. Walian verovert de bal door een tackle van achteren. Walian haalt uit met een fantastische trap. Alaydrus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Harmanto passt de bal met de wreef. Ponalya rent richting de bal. Ponalya geeft de bal voor. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian draait met de bal, schiet en ... Alaydrus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Harmanto rent richting de bal. Ardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmanto begaat een overtreding. Harmanto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 53%, Indonesia Club 47%.
Dream F.C. - Indonesia Club 0:1

66e minuut.
Fuady met een snelle inworp. Walian is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sukarja ... Strafschop! Walian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Warabas neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zamrun onderschept slim de pass. Zamrun speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ardiansyah de bal onder controle te krijgen. Sudjatmoko is nu in balbezit. Sudjatmoko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Supandi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harmanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudjatmoko is nu in balbezit. Sudjatmoko haalt uit met een fantastische trap. Guntara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - Indonesia Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 57%, Indonesia Club 43%.
Dream F.C. - Indonesia Club 0:2