Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jakarta persija Indonesia Club
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Harsya onderschept slim de pass. Harsya geeft een hoge lob. Jati is nu in balbezit. Jati schiet op doel. Ibrahim probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nugraha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugraha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Irianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugraha verovert de bal door een tackle van achteren. Nugraha passt de bal zonder na te denken. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jati is nu in balbezit. Jati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakarta persija - Indonesia Club 1:0

19e minuut.
Harsya probeert naar een medespeler te passen. Malakiano rent richting de bal. Malakiano passt de bal in één keer door. Nugraha is nu in balbezit. Nugraha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ardiansyah passt de bal in één keer door. Nugraha rent richting de bal. Nugraha met een sublieme pass. Jati rent richting de bal. Jati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sudjatmoko is nu in balbezit. Sudjatmoko probeert naar een medespeler te passen. Alimansyah heeft problemen om de bal te vangen. Soputan is nu in balbezit. Soputan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Harsya met een sublieme pass. Supandi is nu in balbezit. Supandi probeert naar een medespeler te passen. Sudjatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudjatmoko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakarta persija 40%, Indonesia Club 60%.
Jakarta persija - Indonesia Club 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Alimansyah de bal. Soputan rent richting de bal. Alimansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimansyah geeft de bal voor. Soputan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sudjatmoko met een sublieme pass. Soputan is nu in balbezit. Darojatun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Darojatun krijgt een gele kaart. Soputan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Soputan kan niet meer verder spelen. Ardiansyah met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ardiansyah speelt de bal door. Tambea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harsya. Harsya krijgt een gele kaart. Tambea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ardiansyah met een snel genomen vrije trap. Agachi bokst de bal weg.

78e minuut.
Tambea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambea geeft een lange en hoge pass. Supandi speelt de bal door. Sudjatmoko rent richting de bal. Sudjatmoko draait met de bal, schiet en ... Agachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakarta persija 54%, Indonesia Club 46%.
Jakarta persija - Indonesia Club 1:0