Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream F.C. Sipit FC
Main Taktik Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Ponalya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponalya passt de bal in één keer door. Walian rent richting de bal. Walian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - Sipit FC 1:0

22e minuut.
Fuady is nu in balbezit. Fuady geeft een lange en hoge pass. Walian is nu in balbezit. Walian haalt uit met een fantastische trap. Waluyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - Sipit FC 2:0

31e minuut.
Abdi geeft een lange en hoge pass. Suherman is nu in balbezit. Walian onderschept slim de pass. Walian draait met de bal, schiet en ... Waluyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - Sipit FC 3:0

38e minuut.
Azis neemt de hoekschop. Takwin probeert de bal met de borst te controleren. Salim is nu in balbezit. Salim haalt uit met een fantastische trap. Guntara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - Sipit FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 55%, Sipit FC 45%.
Dream F.C. - Sipit FC 3:1

51e minuut.
Harmanto speelt de bal door. Buwono rent richting de bal. Novianto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Novianto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Novianto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Estyaji rent richting de bal. Estyaji geeft de bal voor. Buwono speelt de bal door. Azis is nu in balbezit. Azis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Salim rent richting de bal. Salim speelt de bal door. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian haalt uit met een fantastische trap. Waluyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Prihantono trapt de bal weg van het doel. Daar is Zamrun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamrun geeft de bal voor. Daar is Warabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warabas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Azis rent richting de bal. Azis passt de bal zonder na te denken. Salim is nu in balbezit. Salim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Takwin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 43%, Sipit FC 57%.
Dream F.C. - Sipit FC 3:1