Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belatjan Borneo yantok
1112 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Bonsapia rent richting de bal. Darwis verovert de bal door een tackle van achteren. Darwis met een sublieme pass. Hendrawan rent richting de bal. Hendrawan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fadli schiet op doel. Runtu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alaydrus neemt de hoekschop. Fadli springt en kopt de bal. Toisuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonsapia heeft problemen om de bal te vangen. Toisuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Jatmiko rent richting de bal. Alaydrus is nu in balbezit. Alaydrus probeert naar een medespeler te passen. Fadli is nu in balbezit. Fadli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Widakuweno geeft een lange en hoge pass. Nurpijal kopt de bal weg. Zamzani heeft problemen om de bal te vangen. Samsul rent richting de bal. Samsul haalt uit met een fantastische trap. Luhulima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sutamto geeft een hoge lob. Luhulima speelt de bal door. Bonsapia speelt de bal door. Ariyadi rent richting de bal. Ariyadi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 51%, yantok 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belatjan Borneo - yantok 0:0

47e minuut.
Selamun met de inworp. Darwis rent richting de bal. Darwis passt de bal in één keer door. Sandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandria geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Darmeidi kopt de bal weg. Sandria is nu in balbezit. Sandria passt de bal in één keer door. Hendrawan rent richting de bal. Hendrawan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Darmeidi met een sublieme pass. Widakuweno rent richting de bal. Widakuweno passt de bal in één keer door. Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi schiet op doel. Luhulima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Darwis met een snelle inworp. Daar is Zamzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonsapia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonsapia krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sandria passt de bal in één keer door. Darwis heeft problemen om de bal te vangen. Darwis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Runtu de bal onder controle te krijgen. Fadli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Belatjan Borneo - yantok 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 51%, yantok 49%.
Belatjan Borneo - yantok 1:0