Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream F.C. Paguntaka FC
Main Taktik Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Sorongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorongan speelt de bal door. Aiboy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutamto rent richting de bal. Sutamto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - Paguntaka FC 0:1

11e minuut.
Sundayana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorongan met de inworp. Sutamto is nu in balbezit. Sutamto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sorongan is nu in balbezit. Sorongan geeft een hoge lob. Sundayana rent richting de bal. Bintang onderschept slim de pass. Bintang schiet op doel. Guntara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream F.C. - Paguntaka FC 0:2

33e minuut.
Guntara speelt de bal door. Klungelig pakt Fuady de bal. Fuady speelt de bal door. Sutamto rent richting de bal. Sutamto schiet op doel. Guntara bokst de bal weg.

38e minuut.
Sutamto rent richting de bal. Novianto onderschept slim de pass. Aiboy maakt een afschuwelijke overtreding. Aiboy krijgt een gele kaart. Novianto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Novianto kan niet meer verder spelen. Gamayanto komt het veld opgelopen. Gamayanto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kasim ... Strafschop! Kasim krijgt een gele kaart. Walian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Warabas neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 51%, Paguntaka FC 49%.
Dream F.C. - Paguntaka FC 0:2

53e minuut.
Abdi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasim met een snelle inworp. Sorongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorongan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zamrun is nu in balbezit. Matias rent richting de bal. Matias geeft de bal voor. Zamrun rent richting de bal. Zamrun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kasim geeft een hoge lob. Daar is Sundayana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bintang rent richting de bal. Sutamto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutamto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Pambudhi probeert naar een medespeler te passen. Zamrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamrun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zamrun kan niet meer verder spelen. Suhanta komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Takwin rent richting de bal. Nursidik verovert de bal door een tackle van achteren. Ponalya rent richting de bal. Nursidik onderschept slim de pass. Nursidik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Suhanta rent richting de bal. Aiboy is nu in balbezit. Suhanta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suhanta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream F.C. 49%, Paguntaka FC 51%.
Dream F.C. - Paguntaka FC 0:2