Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sipit FC Indonesia Club
Normal Tactiek 532
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Tambea passt de bal in één keer door. Sudjatmoko is nu in balbezit. Sudjatmoko passt de bal in één keer door. Soputan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soputan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipit FC - Indonesia Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sipit FC 43%, Indonesia Club 57%.
Sipit FC - Indonesia Club 0:1

47e minuut.
Supandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supandi passt de bal met de wreef. Estyaji rent richting de bal. Soputan verovert de bal door een tackle van achteren. Soputan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prambadi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salim de bal. Salim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sipit FC - Indonesia Club 1:1

54e minuut.
Buwono bereikt de bal nog maar net als eerste. Buwono geeft een lange en hoge pass. Azis controleert de bal met de borst. Azis geeft een lange en hoge pass. Daar is Sukarja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Prambadi de bal. Supandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supandi passt de bal in één keer door. Sudjatmoko rent richting de bal. Sudjatmoko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sipit FC 44%, Indonesia Club 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sipit FC - Indonesia Club 1:1