Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jakarta persija Dream F.C.
Normal Tactiek Main Taktik
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.7
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Daar is Harmanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novianto is nu in balbezit. Nugraha begaat een overtreding. Nugraha krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Harsya passt de bal zonder na te denken. Nugraha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugraha met een sublieme pass. Jati rent richting de bal. Jati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jati is nu in balbezit. Nugraha met een sublieme pass. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati schiet op doel. Guntara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakarta persija - Dream F.C. 1:0

25e minuut.
Nugraha rent richting de bal. Harmanto onderschept slim de pass. Harmanto probeert naar een medespeler te passen. Walian bereikt de bal nog maar net als eerste. Walian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Malakiano rent richting de bal. Malakiano passt de bal met de wreef. Jati is nu in balbezit. Nugraha is nu in balbezit. Nugraha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakarta persija - Dream F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakarta persija 51%, Dream F.C. 49%.
Jakarta persija - Dream F.C. 2:0

50e minuut.
Malakiano probeert naar een medespeler te passen. Novianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugraha rent richting de bal. Jati is nu in balbezit. Jati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Warabas is nu in balbezit. Majid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Warabas raakt geblesseerd tijdens het duel. Harmanto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Agachi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakarta persija - Dream F.C. 2:1

53e minuut.
Harsya heeft problemen om de bal te vangen. Harmanto is nu in balbezit. Harmanto probeert naar een medespeler te passen. Walian rent richting de bal. Walian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zamrun is nu in balbezit. Zamrun geeft een hoge lob. Jati is nu in balbezit. Nugraha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugraha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Alimansyah heeft problemen om de bal te vangen. Alimansyah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuady met de inworp. Walian geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakarta persija 54%, Dream F.C. 46%.
Jakarta persija - Dream F.C. 2:1