Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paguntaka FC yantok
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Pambudhi rent richting de bal. Him Tjiang maakt een afschuwelijke overtreding. Pambudhi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pambudhi met een snel genomen vrije trap. Runtu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bintang de bal onder controle te krijgen. Sutamto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutamto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Putro met een harde bal richting middenveld. Pambudhi kopt de bal weg. Bonsapia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutamto is nu in balbezit. Sutamto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Kasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiboy rent richting de bal. Him Tjiang onderschept slim de pass. Samsul is nu in balbezit. Samsul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nurpijal is nu in balbezit. Sutamto onderschept slim de pass. Sutamto speelt de bal door. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paguntaka FC 38%, yantok 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paguntaka FC - yantok 0:0

52e minuut.
Nurpijal probeert naar een medespeler te passen. Nursidik probeert naar een medespeler te passen. Bintang is nu in balbezit. Sutamto rent richting de bal. Sutamto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno probeert naar een medespeler te passen. Nurpijal is nu in balbezit. Sutamto onderschept slim de pass. Sutamto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paguntaka FC - yantok 1:0

59e minuut.
Bintang met een sublieme pass. Sorongan rent richting de bal. Sorongan passt de bal met de wreef. Samsul rent richting de bal. Samsul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nursidik passt de bal met de wreef. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutamto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paguntaka FC - yantok 2:0

76e minuut.
Widakuweno rent richting de bal. Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Matias geeft de bal voor. Bintang is nu in balbezit. Bintang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Sorongan geeft een lange en hoge pass. Sorongan kopt de bal weg. Daar is Aiboy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samsul bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paguntaka FC - yantok 2:1

84e minuut.
Sorongan heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Sutamto met een snelle inworp. Daar is Him Tjiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Him Tjiang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nursidik is nu in balbezit. Nursidik passt de bal zonder na te denken. Bintang rent richting de bal. Sutamto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutamto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paguntaka FC 31%, yantok 69%.
Paguntaka FC - yantok 2:1