Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belatjan Borneo Indonesia Club
1112 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ibrahim geeft een hoge lob. Soputan kan de bal niet met de borst controleren. Alaydrus probeert naar een medespeler te passen. Darwis bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Alaydrus is nu in balbezit. Alaydrus geeft een lange en hoge pass. Fadli kopt de bal weg. Klungelig pakt Hendrawan de bal. Hendrawan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Alaydrus trapt de bal weg van het doel. Supandi kopt de bal weg. Sudjatmoko rent richting de bal. Sudjatmoko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Alaydrus onderschept slim de pass. Alaydrus geeft een lange en hoge pass. Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen. Fadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zamzani probeert naar een medespeler te passen. Sandria is nu in balbezit. Sandria met een sublieme pass. Darwis rent richting de bal. Darwis geeft een hoge lob. Alaydrus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Zamzani rent richting de bal. Supandi is nu in balbezit. Darwis rent richting de bal. Darwis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ibrahim de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Zamzani is nu in balbezit. Zamzani geeft een hoge lob. Irianto heeft problemen om de bal te vangen. Hendrawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrawan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Syahwin is nu in balbezit. Hendrawan rent richting de bal. Hendrawan passt de bal zonder na te denken. Fadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 43%, Indonesia Club 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belatjan Borneo - Indonesia Club 0:0

46e minuut.
Irianto is nu in balbezit. Irianto speelt de bal door. Zulfikri rent richting de bal. Alaydrus onderschept slim de pass. Alaydrus geeft de bal voor. Alaydrus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Alaydrus geeft een lange en hoge pass. Hendrawan met een sublieme pass. Daar is Sukarja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadli is nu in balbezit. Fadli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Irianto geeft de bal voor. Alaydrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Soputan begaat een overtreding. Soputan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Supandi speelt de bal door. Soputan is nu in balbezit. Soputan speelt de bal door. Supandi kan de bal niet met de borst controleren. Supandi speelt de bal door. Paal!

68e minuut.
Zamzani is nu in balbezit. Supandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamzani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irwanto met een snel genomen vrije trap. Fadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Alaydrus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandria probeert de bal met de borst te controleren. Sandria probeert naar een medespeler te passen. Hendrawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrawan haalt uit met een fantastische trap. Alaydrus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Alaydrus probeert naar een medespeler te passen. Sandria rent richting de bal. Sandria passt de bal in één keer door. Hendrawan rent richting de bal. Hendrawan draait met de bal, schiet en ... Alaydrus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 40%, Indonesia Club 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belatjan Borneo - Indonesia Club 0:0