Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia Club Belatjan Borneo
532 Tactiek 1112
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Ardiansyah speelt de bal door. Soputan rent richting de bal. Supandi rent richting de bal. Soputan rent richting de bal. Soputan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tambea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Supandi heeft problemen om de bal te vangen. Supandi haalt uit met een fantastische trap. Luhulima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Club - Belatjan Borneo 1:0

31e minuut.
Supandi met een sublieme pass. Sudjatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Supandi rent richting de bal. Sudjatmoko is nu in balbezit. Sudjatmoko schiet op doel. Luhulima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Irwanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soputan rent richting de bal. Soputan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Club - Belatjan Borneo 2:0

41e minuut.
Darwis probeert naar een medespeler te passen. Hendrawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrawan haalt uit met een fantastische trap. Fadli probeert de bal aan de voet te houden. Alaydrus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia Club - Belatjan Borneo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Club 47%, Belatjan Borneo 53%.
Indonesia Club - Belatjan Borneo 2:1

53e minuut.
Irianto met een sublieme pass. Klungelig pakt Alaydrus de bal. Alaydrus geeft een lange en hoge pass. Fadli rent richting de bal. Fadli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia Club 65%, Belatjan Borneo 35%.
Indonesia Club - Belatjan Borneo 2:1