Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grogol FC pras
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Saefullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saefullah geeft de bal voor. Nurdiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Ariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariyadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Saefullah met de inworp. Wasfle rent richting de bal. Wasfle speelt de bal door. Nurdiyanto probeert naar een medespeler te passen. Rahangmetan kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariyadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Musafri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwandi rent richting de bal. Kalla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalla krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ashari met een sublieme pass. Nurpijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Harun zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi met een sublieme pass. Ashari is nu in balbezit. Soejandri onderschept slim de pass. Soejandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grogol FC - pras 1:0

34e minuut.
Darusman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tambunan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Fingkrew rent richting de bal. Soejandri is nu in balbezit. Kalla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalla krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Tambunan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono verovert de bal door een tackle van achteren. Suryono geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saefullah de bal onder controle te krijgen. Saefullah draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 47%, pras 53%.
Grogol FC - pras 1:0

53e minuut.
Wasfle rent richting de bal. Tambunan met een sublieme pass. Musafri bereikt de bal nog maar net als eerste. Musafri geeft de bal voor. Soejandri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ashari geeft de bal voor. Inworp. Harun met de inworp. Suwandi rent richting de bal. Suwandi passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Nurdiyanto de bal onder controle te krijgen. Asmuruf probeert naar een medespeler te passen. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Soejandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grogol FC 35%, pras 65%.
Grogol FC - pras 1:0