Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Parlilitan Village Gamers
433 ORI Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Yusuf passt de bal met de wreef. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana met een sublieme pass. Castanheira is nu in balbezit. Castanheira draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Handoyo is nu in balbezit. Sitorus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitorus geeft de bal voor. Castanheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanheira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Yusuf rent richting de bal. Met opzet legt Sitorus zijn tegenspeler op de grond. Yusuf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solehan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iswantoro kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diler kan de bal niet met de borst controleren. Zahorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Parlilitan Village - Gamers 0:1

15e minuut.
Yusuf onderschept slim de pass. Iswandi is nu in balbezit. Iswandi passt de bal in één keer door. Castanheira rent richting de bal. Castanheira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Parlilitan Village - Gamers 1:1

18e minuut.
Iswantoro met een sublieme pass. Handoyo is nu in balbezit. Handoyo met een sublieme pass. Yunus rent richting de bal. Yunus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Parlilitan Village - Gamers 1:2

23e minuut.
Handoyo rent richting de bal. Handoyo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yunus de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Daar is Irawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iswantoro zal de hoekschop nemen. Yunus is nu in balbezit. Yunus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Castanheira onderschept slim de pass. Juanda onderschept slim de pass. Juanda passt de bal in één keer door. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Parlilitan Village - Gamers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Parlilitan Village 55%, Gamers 45%.
FC Parlilitan Village - Gamers 1:3

53e minuut.
Solecki draait met de bal, schiet en ... Jufriyanto probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rohdiana zal de hoekschop nemen. Solecki kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Karaga geeft een hoge lob. Widiyarti kopt de bal weg. Castanheira rent richting de bal. Castanheira schiet op doel. Aryawan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yusuf onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaga. Yusuf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prihatin met een snel genomen vrije trap. Irawan probeert de bal met de borst te controleren. Yunus onderschept slim de pass. Yunus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Parlilitan Village - Gamers 1:4

71e minuut.
Karaga geeft een lange en hoge pass. Aryawan speelt de bal door. Solehan kopt de bal weg. Handoyo rent richting de bal. Handoyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sitorus verovert de bal door een tackle van achteren. Sitorus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Widiyarti de bal. Widiyarti schiet op doel. Castanheira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aryawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Parlilitan Village 48%, Gamers 52%.
FC Parlilitan Village - Gamers 1:4