Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheAxePahlawan Indonesia Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Musafri onderschept slim de pass. Musafri geeft de bal voor. Daar is Endang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur`afiq verovert de bal door een tackle van achteren. Nur`afiq passt de bal met de wreef. Saputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rudiyanto onderschept slim de pass. Rudiyanto speelt de bal door. Sibuan is nu in balbezit. Cahyono onderschept slim de pass. Cahyono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hendriawan geeft een hoge lob. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto geeft een hoge lob. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono schiet op doel. Tabrani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Subagio met de inworp. Nur`afiq is nu in balbezit. Suryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subagio rent richting de bal. Subagio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kesuma onderschept slim de pass. Kesuma speelt de bal door. Saputra rent richting de bal. Saputra haalt uit met een fantastische trap. Kasim probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Batola rent richting de bal. Nur`afiq onderschept slim de pass. Nur`afiq passt de bal zonder na te denken. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahyono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Kasim trapt de bal weg van het doel. Sirajuddin kopt de bal weg. Cahyono is nu in balbezit. Cahyono draait met de bal, schiet en ... Tabrani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Saputra is nu in balbezit. Saputra schiet op doel. Daar is Rudiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesuma is nu in balbezit. Kesuma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - Indonesia Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 46%, Indonesia Fc 54%.
TheAxePahlawan - Indonesia Fc 0:1

59e minuut.
Supandi met een snelle inworp. Sahkole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahkole geeft de bal voor. Saputra is nu in balbezit. Saputra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Supandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supandi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rudiyanto de bal. Saputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Saputra speelt de bal door. Endang rent richting de bal. Endang passt de bal zonder na te denken. Kesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma schiet op doel. Kasim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Endang neemt de hoekschop. Supandi rent richting de bal. Supandi haalt uit met een fantastische trap. Kasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheAxePahlawan - Indonesia Fc 0:2

83e minuut.
Suryadi rent richting de bal. Batola rent richting de bal. Mardiansyah begaat een overtreding. Mardiansyah krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Supandi met een sublieme pass. Saputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesuma rent richting de bal. Kesuma draait met de bal, schiet en ... Rudiyanto is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheAxePahlawan 58%, Indonesia Fc 42%.
TheAxePahlawan - Indonesia Fc 0:2