Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolKaren mr.a.ashotyan@mail.ru
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Noubaryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aroyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aroyan probeert naar een medespeler te passen. Telunts is nu in balbezit. Telunts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Janibekyan geeft de bal voor. Telunts is nu in balbezit. Noubaryan maakt een afschuwelijke overtreding. Noubaryan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Isahakyan speelt de bal door. Klungelig pakt Janibekyan de bal. Janibekyan geeft een hoge lob. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - mr.a.ashotyan@mail.ru 0:1

20e minuut.
Kakussyan geeft een lange en hoge pass. Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Philiposyan probeert naar een medespeler te passen. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Yesayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapetyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - mr.a.ashotyan@mail.ru 0:2

26e minuut.
Aroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroyan met een sublieme pass. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan schiet op doel. Mikaelyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isahakyan met een snelle inworp. Karapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Karapetyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamyan rent richting de bal. Met opzet legt Karapetyan zijn tegenspeler op de grond. Karapetyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 65%, mr.a.ashotyan@mail.ru 35%.
LiverpoolKaren - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:2

61e minuut.
Aharonyan probeert de bal aan de voet te houden. Aroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stepanyan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Panosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Panosyan speelt de bal door. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts haalt uit met een fantastische trap. Simonyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yuspashyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Yesayan geeft een hoge lob. Kakussyan kopt de bal weg. Daar is Simonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telunts is nu in balbezit. Telunts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Janibekyan rent richting de bal. Janibekyan speelt de bal door. Daar is Philiposyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanyan onderschept slim de pass. Stepanyan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Tunboyacyan is nu in balbezit. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LiverpoolKaren - mr.a.ashotyan@mail.ru 2:2

90e minuut.
Aroyan is nu in balbezit. Aroyan passt de bal zonder na te denken. Janibekyan is nu in balbezit. Stepanyan onderschept slim de pass. Stepanyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 55%, mr.a.ashotyan@mail.ru 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpoolKaren - mr.a.ashotyan@mail.ru 2:2