Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARTUR111 Jauregui L
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Peretsyan de bal. Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peretsyan krijgt een gele kaart. Zatikyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amirbekyan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARTUR111 - Jauregui L 0:1

24e minuut.
Sukiasyan rent richting de bal. Grigoryan onderschept slim de pass. Grigoryan passt de bal zonder na te denken. Fustikyan is nu in balbezit. Fustikyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Amirbekyan rent richting de bal. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fustikyan de bal. Fustikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fustikyan is nu in balbezit. Yuspashyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuspashyan geeft een lange en hoge pass. Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kasilyan met een snelle inworp. Grigoryan geeft een lange en hoge pass. Dabaghyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daribyan heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Kasilyan rent richting de bal. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kasilyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Geghamyan geeft de bal voor. Patyan kopt de bal weg. Amirbekyan rent richting de bal. Amirbekyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTUR111 40%, Jauregui L 60%.
ARTUR111 - Jauregui L 0:1

50e minuut.
Hovsepyan speelt de bal door. Fustikyan is nu in balbezit. Daribyan is nu in balbezit. Fustikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Fustikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sukiasyan geeft een lange en hoge pass. Zatikyan kopt de bal weg. Daar is Levonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTUR111 45%, Jauregui L 55%.
ARTUR111 - Jauregui L 0:1