Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpoolKaren Njdeh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sanamyan geeft de bal voor. Nigoghosyan kopt de bal weg. Yesayan geeft een hoge lob. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Areyan geeft een lange en hoge pass. Simonyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Stepanyan de bal. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sanamyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Nigoghosyan de bal. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigoghosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nigoghosyan schiet op doel. Yuspashyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 59%, Njdeh 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpoolKaren - Njdeh 0:0

51e minuut.
Sanamyan met een sublieme pass. Nigoghosyan rent richting de bal. Toroyan onderschept slim de pass. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pachajyan met een snelle inworp. Karamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigoghosyan onderschept slim de pass. Nigoghosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolKaren - Njdeh 0:1

82e minuut.
Yesayan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachajyan met een snelle inworp. Aloyan rent richting de bal. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yesayan geeft een hoge lob. Tunboyacyan probeert de bal met de borst te controleren. Mamikonyan is nu in balbezit. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolKaren 63%, Njdeh 37%.
LiverpoolKaren - Njdeh 0:1