Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARTUR111 mr.a.ashotyan@mail.ru
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
hopeless Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Peretsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Telunts is nu in balbezit. Peretsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karapetyan onderschept slim de pass. Karapetyan draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Karapetyan de bal. Panosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karapetyan draait met de bal, schiet en ... Daar is Hovsepyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voskanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Patyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virabyan met de inworp. Karapetyan is nu in balbezit. Karapetyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Virabyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Panosyan rent richting de bal. Panosyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Janibekyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan geeft een hoge lob. Mikaelyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTUR111 52%, mr.a.ashotyan@mail.ru 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARTUR111 - mr.a.ashotyan@mail.ru 0:0

48e minuut.
Panosyan speelt de bal door. Hovsepyan heeft problemen om de bal te vangen. Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARTUR111 - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:0

57e minuut.
Kakussyan geeft de bal voor. Panosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosyan passt de bal zonder na te denken. Telunts rent richting de bal. Telunts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARTUR111 - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:1

61e minuut.
Karapetyan probeert naar een medespeler te passen. Telunts is nu in balbezit. Peretsyan is nu in balbezit. Telunts onderschept slim de pass. Telunts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTUR111 - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:2

67e minuut.
Karapetyan kopt de bal weg. Daar is Levonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts draait met de bal, schiet en ... Voskanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTUR111 - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:3

68e minuut.
Grigoryan speelt de bal door. Klungelig pakt Fustikyan de bal. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapetyan is nu in balbezit. Karapetyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTUR111 - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:4

74e minuut.
Janibekyan geeft de bal voor. Inworp. Kasilyan met een snelle inworp. Grigoryan rent richting de bal. Grigoryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Patyan geeft een lange en hoge pass. Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazaretsyan. Nazaretsyan krijgt een gele kaart. Kakussyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aroyan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Telunts de bal. Karapetyan rent richting de bal. Karapetyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTUR111 - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTUR111 43%, mr.a.ashotyan@mail.ru 57%.
ARTUR111 - mr.a.ashotyan@mail.ru 1:5