Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
goris-04 arosh06
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Shahinyan rent richting de bal. Grigorian is nu in balbezit. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorian bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Azaryan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kapukranyan de bal onder controle te krijgen. Lusinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusinyan schiet op doel. Roubenyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Grigorian is nu in balbezit. Azaryan onderschept slim de pass. Azaryan geeft een lange en hoge pass. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel. Roubenyan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mouradyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
goris-04 - arosh06 0:1

10e minuut.
Lusinyan rent richting de bal. Shahinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shahinyan speelt de bal door. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Shahinyan rent richting de bal. Azaryan begaat een overtreding. Shahinyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Arustamyan met een snel genomen vrije trap. Manukyan kopt de bal weg. Shahinyan heeft problemen om de bal te vangen. Grigorian is nu in balbezit. Grigorian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tatoyan geeft een lange en hoge pass. Manukyan is nu in balbezit. Inworp. Abrahamyan met de inworp. Mouradyan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ispiryan is nu in balbezit. Ispiryan speelt de bal door. Lusinyan met een sublieme pass. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
goris-04 - arosh06 0:2

30e minuut.
Lusinyan passt de bal in één keer door. Ispiryan is nu in balbezit. Ispiryan passt de bal met de wreef. Kapukranyan heeft problemen om de bal te vangen. Kapukranyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jknavoryan kopt de bal weg. Daar is Kapukranyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goris-04 64%, arosh06 36%.
goris-04 - arosh06 0:2

54e minuut.
Arustamyan is nu in balbezit. Arustamyan geeft de bal voor. Shahinyan is nu in balbezit. Grigorian is nu in balbezit. Grigorian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Yedigaryan geeft een lange en hoge pass. Mouradyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapukranyan de bal. Lusinyan is nu in balbezit. Lusinyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
goris-04 - arosh06 0:3

69e minuut.
Shahinyan rent richting de bal. Mikoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahinyan. Shahinyan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Azaryan met een sublieme pass. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan geeft een lange en hoge pass. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Hovsepyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tunboyacyan met een snelle inworp. Lusinyan rent richting de bal. Lusinyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
goris-04 - arosh06 0:4

85e minuut.
Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan geeft een lange en hoge pass. Hovsepyan controleert de bal met de borst. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: goris-04 54%, arosh06 46%.
goris-04 - arosh06 0:4