Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baern Munchen FC Artashat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Xostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Makhanyan met een sublieme pass. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamikonyan met een snelle inworp. Chitilyan met een sublieme pass. Sarafyan heeft problemen om de bal te vangen. Sarafyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Papazyan met een sublieme pass. Kirakosyan is nu in balbezit. Makhanyan begaat een overtreding. Makhanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baern Munchen 52%, FC Artashat 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baern Munchen - FC Artashat 0:0

47e minuut.
Egoyan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Der Malkhasyan zal de hoekschop nemen. Yeghiazaryan is nu in balbezit. Yeghiazaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mamikonyan speelt de bal door. Yeghiazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papazyan. Papazyan krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Egoyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chitilyan de bal. Chitilyan passt de bal met de wreef. Makhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Avetyan is nu in balbezit. Avetyan geeft een lange en hoge pass. Kirakosyan heeft problemen om de bal te vangen. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Israelyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terryan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Xostikyan de bal. Xostikyan met een sublieme pass. Danielyan met een sublieme pass. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Papazyan onderschept slim de pass. Papazyan speelt de bal door. Tovmassyan rent richting de bal. Papazyan rent richting de bal. Papazyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baern Munchen - FC Artashat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baern Munchen 50%, FC Artashat 50%.
Baern Munchen - FC Artashat 0:1