Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFIRM asasasas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Sarksyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarksyan passt de bal zonder na te denken. Bakunts is nu in balbezit. Bakunts haalt uit met een fantastische trap. Darbinyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dokhoyan passt de bal in één keer door. Sarksyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarksyan speelt de bal door. Bakunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakunts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFIRM 59%, asasasas 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SFIRM - asasasas 0:0

55e minuut.
Daar is Hovakimyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarksyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarksyan probeert naar een medespeler te passen. Bakunts is nu in balbezit. Bakunts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SFIRM - asasasas 0:1

57e minuut.
Sarksyan rent richting de bal. Sarksyan passt de bal zonder na te denken. Bakunts rent richting de bal. Bakunts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SFIRM - asasasas 0:2

64e minuut.
Bakunts is nu in balbezit. Sarksyan rent richting de bal. Bakunts rent richting de bal. Sarksyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarksyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFIRM 60%, asasasas 40%.
SFIRM - asasasas 0:2