Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erebunina rrttttttttttt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhazyan passt de bal in één keer door. Malatyan probeert naar een medespeler te passen. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erebunina - rrttttttttttt 0:1

13e minuut.
Onoyan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Navasardyan de bal onder controle te krijgen. Avetikyan rent richting de bal. Navasardyan verovert de bal door een tackle van achteren. Navasardyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Navasardyan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mkoyan de bal onder controle te krijgen. Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhazyan haalt uit met een fantastische trap. Mkoyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetikyan begaat een overtreding. Gabrielyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabrielyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ilouyan heeft problemen om de bal te vangen. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Mkoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shalunts bokst de bal weg.

33e minuut.
Malkhazyan speelt de bal door. Navasardyan is nu in balbezit. Mkoyan begaat een overtreding. Navasardyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davtyan komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Erebunina - rrttttttttttt 0:2

36e minuut.
Malatyan passt de bal in één keer door. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan probeert naar een medespeler te passen. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan schiet op doel. Shalunts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ilouyan passt de bal zonder na te denken. Martinyan rent richting de bal. Martinyan probeert naar een medespeler te passen. Hakobyan is nu in balbezit. Hakobyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Hakobyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hakobyan rent richting de bal. Hakobyan passt de bal met de wreef. Daar is Malatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebunina 48%, rrttttttttttt 52%.
Erebunina - rrttttttttttt 0:2

65e minuut.
Hamikyan is nu in balbezit. Avetikyan rent richting de bal. Hamikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamikyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erebunina 52%, rrttttttttttt 48%.
Erebunina - rrttttttttttt 0:2