Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Noe Fc Tavos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Benegas rent richting de bal. Benegas passt de bal met de wreef. Talbott rent richting de bal. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aldana heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap. Guillen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domínguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Nazar de bal. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Guillen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talbott kopt de bal weg. Guillen bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lemus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ortega zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Nazar de bal. Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacarett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Solano met een sublieme pass. Barón is nu in balbezit. Barón heeft problemen om de bal te vangen. Barón schiet op doel. Aleman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
De León geeft een hoge lob. Inworp. Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dacarett is nu in balbezit. Dacarett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - Fc Tavos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Noe 44%, Fc Tavos 56%.
Club Noe - Fc Tavos 1:0

51e minuut.
Benegas onderschept slim de pass. Benegas geeft de bal voor. Torres speelt de bal door. Barón is nu in balbezit. Barón schiet op doel. Aleman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ulloa kopt de bal weg. Benegas heeft problemen om de bal te vangen. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal in één keer door. Dacarett met een sublieme pass. Barón probeert de bal aan de voet te houden. Barón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Talbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbott geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Guillen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lemus zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Barón is nu in balbezit. Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón rent richting de bal. Barón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Lemus met de inworp. Nazar rent richting de bal. Becerra onderschept slim de pass. Becerra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldana is nu in balbezit. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Guillen niet meer kan verder spelen. Barón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Noe 34%, Fc Tavos 66%.
Club Noe - Fc Tavos 1:0