Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Noe Motagua1928
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal met de wreef. Chicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Galo met een sublieme pass. Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal zonder na te denken. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Chicas de bal onder controle te krijgen. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina schiet op doel. Benitez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Noe - Motagua1928 1:0

23e minuut.
Vigil rent richting de bal. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel. Benitez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ulloa met een sublieme pass. Solano rent richting de bal. Solano geeft een lange en hoge pass. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap. Benitez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gaitan is nu in balbezit. Becerra onderschept slim de pass. Medina is nu in balbezit. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mencia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Irda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Noe 34%, Motagua1928 66%.
Club Noe - Motagua1928 1:0

53e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Armijo onderschept slim de pass. Jacques probeert naar een medespeler te passen. Mahomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahomar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vigil kopt de bal weg. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D´costa rent richting de bal. Mahomar rent richting de bal. Mahomar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Solano rent richting de bal. Jacques verovert de bal door een tackle van achteren. Jacques speelt de bal door. Mahomar rent richting de bal. Mahomar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Casco probeert de bal aan de voet te houden. Irda rent richting de bal. Irda probeert naar een medespeler te passen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Noe 38%, Motagua1928 62%.
Club Noe - Motagua1928 1:0