Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los indestuctribles Club Noe
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Pineda speelt de bal door. Juarez rent richting de bal. Juarez geeft een hoge lob. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vigil is nu in balbezit. Vigil probeert naar een medespeler te passen. Ulloa met een sublieme pass. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel. Cardona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
los indestuctribles - Club Noe 0:1

16e minuut.
Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitan geeft een hoge lob. Daar is Cuellar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Valdez passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los indestuctribles - Club Noe 1:1

32e minuut.
Ulloa rent richting de bal. Elvir onderschept slim de pass. Elvir passt de bal in één keer door. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap. Cardona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra onderschept slim de pass. Becerra passt de bal in één keer door. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 48%, Club Noe 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los indestuctribles - Club Noe 1:1

51e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez passt de bal zonder na te denken. De León rent richting de bal. Cuellar rent richting de bal. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina is nu in balbezit. Gaitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaitan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Valdez is nu in balbezit. Rosales onderschept slim de pass. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Elvir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemus met de inworp. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 61%, Club Noe 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los indestuctribles - Club Noe 1:1