Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los indestuctribles los mangos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Curry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldemar geeft de bal voor. Klungelig pakt Banegas de bal. Banegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los indestuctribles - los mangos 0:1

13e minuut.
Suarez geeft een lange en hoge pass. Bier is nu in balbezit. Bier passt de bal met de wreef. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier verovert de bal door een tackle van achteren. Bier passt de bal zonder na te denken. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sabillon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldemar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kim rent richting de bal. Kim geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bier geeft de bal voor. Baldemar kopt de bal weg. Kim probeert de bal aan de voet te houden. Banegas is nu in balbezit. Banegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cuellar onderschept slim de pass. Bogran is nu in balbezit. Bogran passt de bal zonder na te denken. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 57%, los mangos 43%.
los indestuctribles - los mangos 0:1

47e minuut.
Banegas geeft een lange en hoge pass. Kossler rent richting de bal. Kossler passt de bal zonder na te denken. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los indestuctribles - los mangos 1:1

52e minuut.
Bier verovert de bal door een tackle van achteren. Bier met een sublieme pass. Nazar heeft problemen om de bal te vangen. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Elvir geeft een hoge lob. Inworp. Baldemar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kim is nu in balbezit. Kim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Curry geeft een hoge lob. Elvir is nu in balbezit. Elvir passt de bal in één keer door. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los indestuctribles - los mangos 2:1

71e minuut.
Cuellar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valdez komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kim passt de bal met de wreef. Curry bereikt de bal nog maar net als eerste. Curry geeft een lange en hoge pass. Banegas rent richting de bal. Banegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sabillon geeft een hoge lob. Inworp. Baldemar met de inworp. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los indestuctribles - los mangos 2:2

87e minuut.
Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogran. Bogran krijgt een gele kaart. Elvir moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Elvir kan niet meer verder spelen. Sosa komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar probeert naar een medespeler te passen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 49%, los mangos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los indestuctribles - los mangos 2:2