Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real nacaome Motagua1928
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Talbott rent richting de bal. Gaitan onderschept slim de pass. Gaitan speelt de bal door. Irias is nu in balbezit. Irias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Casco geeft een hoge lob. Inworp. Cerrato met de inworp. Talbott rent richting de bal. Talbott geeft de bal voor. Paal!

27e minuut.
Zamora speelt de bal door. Gaitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Irias de bal. Irias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real nacaome - Motagua1928 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nacaome 44%, Motagua1928 56%.
real nacaome - Motagua1928 0:1

51e minuut.
Jacques onderschept slim de pass. Jacques passt de bal zonder na te denken. Irias rent richting de bal. Irias schiet op doel. Arrázola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real nacaome - Motagua1928 0:2

59e minuut.
Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacca verovert de bal door een tackle van achteren. Bacca passt de bal zonder na te denken. Carías is nu in balbezit. Carías draait met de bal, schiet en ... Benitez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talbott heeft problemen om de bal te vangen. Carías rent richting de bal. Carías haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gaitan geeft een lange en hoge pass. Jacques is nu in balbezit. Ferrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrera krijgt een gele kaart.

68e minuut.
D´costa speelt de bal door. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Irias verovert de bal door een tackle van achteren. Irias haalt uit met een fantastische trap. Arrázola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bueso rent richting de bal. Bueso probeert naar een medespeler te passen. Irias rent richting de bal. Irias schiet op doel. Arrázola probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nacaome 63%, Motagua1928 37%.
real nacaome - Motagua1928 0:2