Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motagua1928 Calzonetas F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Gaitan verovert de bal door een tackle van achteren. Angel is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Angel is nu in balbezit. D´costa verovert de bal door een tackle van achteren. D´costa passt de bal zonder na te denken. Irias rent richting de bal. Irias schiet op doel. Turcios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Gaitan is nu in balbezit. Angel onderschept slim de pass. Angel speelt de bal door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel. Turcios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado passt de bal met de wreef. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez draait met de bal, schiet en ... Benitez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua1928 - Calzonetas F.C. 0:1

43e minuut.
Suarez passt de bal zonder na te denken. Jacques is nu in balbezit. Jacques probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt D´costa de bal. D´costa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua1928 41%, Calzonetas F.C. 59%.
Motagua1928 - Calzonetas F.C. 0:1

54e minuut.
Inworp. Bocanegra met een snelle inworp. Gaitan rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado geeft een hoge lob. Benitez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Angel probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra met een sublieme pass. Suarez rent richting de bal. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jacques met de inworp. Vigil is nu in balbezit. Vigil probeert naar een medespeler te passen. Irias bereikt de bal nog maar net als eerste. Irias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua1928 50%, Calzonetas F.C. 50%.
Motagua1928 - Calzonetas F.C. 0:1