Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trinidad fc BARROS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


31e minuut.
Inworp. Oyuela met een snelle inworp. Klungelig pakt Griffin de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft de bal voor. Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinidad fc 69%, BARROS 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trinidad fc - BARROS 0:0

48e minuut.
Discua is nu in balbezit. Evangelista verovert de bal door een tackle van achteren. Griffin rent richting de bal. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - BARROS 0:1

69e minuut.
Escroto heeft problemen om de bal te vangen. Farach rent richting de bal. Met opzet legt Escroto zijn tegenspeler op de grond. Escroto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Cañadas is nu in balbezit. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin passt de bal in één keer door. Farach is nu in balbezit. Farach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Miranda met een sublieme pass. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinidad fc 49%, BARROS 51%.
trinidad fc - BARROS 0:1