Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
illija teteks
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pogončev geeft een hoge lob. Kostadinov rent richting de bal. Suleski verovert de bal door een tackle van achteren. Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev draait met de bal, schiet en ... Donev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vaskov trapt de bal weg van het doel. Georgievski is nu in balbezit. Benkovski is nu in balbezit. Benkovski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pogončev met een sublieme pass. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov speelt de bal door. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkovski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Traikov speelt de bal door. Kralevski rent richting de bal. Suleski verovert de bal door een tackle van achteren. Suleski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
illija - teteks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: illija 45%, teteks 55%.
illija - teteks 1:0

53e minuut.
Georgievski rent richting de bal. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov geeft de bal voor. Suleski maakt een snoekduik en kopt de bal. Donev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Suleski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Traikov kan de bal niet met de borst controleren. Benkovski probeert naar een medespeler te passen. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Georgievski is nu in balbezit. Jovčev rent richting de bal. Jovčev probeert naar een medespeler te passen. Suleski is nu in balbezit. Suleski haalt uit met een fantastische trap. Donev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
illija - teteks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: illija 24%, teteks 76%.
illija - teteks 2:0