Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONA FAN anes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Mitreski met een sublieme pass. Gerasimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov onderschept slim de pass. Lekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - anes 0:1

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berkovski trapt de bal weg van het doel. Ќosev speelt de bal door. Daar is Matliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matliev draait met de bal, schiet en ... Berkovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - anes 0:2

14e minuut.
Ќosev onderschept slim de pass. Ќosev passt de bal in één keer door. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov schiet op doel. Turundžov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Spirovski met een snelle inworp. Mitreski is nu in balbezit. Mitreski geeft de bal voor. Blazev rent richting de bal. Blazev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Matliev rent richting de bal. Gerasimovski rent richting de bal. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - anes 0:3

34e minuut.
Vaskov speelt de bal door. Kitinov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanojevski. Kitinov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kitinov kan niet meer verder spelen. Kadrievski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Ќosev is nu in balbezit. Kuslev verovert de bal door een tackle van achteren. Kuslev speelt de bal door. Daar is Šapkarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šapkarev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FAN 51%, anes 49%.
BARCELONA FAN - anes 0:3

50e minuut.
Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev geeft een lange en hoge pass. Daar is Lekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Mitreski met een snelle inworp. Klungelig pakt Matliev de bal. Matliev geeft een hoge lob. Lekov heeft problemen om de bal te vangen. Berkovski bokst de bal weg. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Grupčev geeft de bal voor. Inworp. Mitreski met de inworp. Matliev rent richting de bal. Matliev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Karčev met de inworp. Gerasimovski heeft problemen om de bal te vangen. Gerasimovski passt de bal in één keer door. Vaskov rent richting de bal. Vaskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - anes 1:3

80e minuut.
Stanojevski controleert de bal met de borst. Spirovski is nu in balbezit. Met opzet legt Vodeničarski zijn tegenspeler op de grond. Spirovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Spirovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - anes 1:4

89e minuut.
Klungelig pakt Karčev de bal. Lekov rent richting de bal. Karčev is nu in balbezit. Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FAN 56%, anes 44%.
BARCELONA FAN - anes 1:4