Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gvhbj Sase
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Minčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minčev geeft een lange en hoge pass. Daar is Sedloski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov haalt uit met een fantastische trap. Vladev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Janevski met een sublieme pass. Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov probeert naar een medespeler te passen. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gvhbj - Sase 1:0

24e minuut.
Masev onderschept slim de pass. Masev speelt de bal door. Klungelig pakt Lukiќ de bal. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski schiet op doel. Hristov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Nikov passt de bal in één keer door. Popov is nu in balbezit. Sedloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Čadikovski geeft de bal voor. Čakalarov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sedloski de bal. Zlatarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatarev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gvhbj - Sase 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt Ќosev de bal. Janevski is nu in balbezit. Radovski is nu in balbezit. Janevski rent richting de bal. Janevski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvhbj 55%, Sase 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gvhbj - Sase 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Čadikovski de bal. Stojanovski rent richting de bal. Čadikovski begaat een overtreding. Čadikovski krijgt een gele kaart. Stojanovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
gvhbj - Sase 1:2

76e minuut.
Langov met de inworp. Čadikovski geeft een hoge lob. Radovski heeft problemen om de bal te vangen. Janevski rent richting de bal. Janevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Masev rent richting de bal. Masev speelt de bal door. Čadikovski controleert de bal met de borst. Popov rent richting de bal. Popov schiet op doel. Vladev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvhbj 43%, Sase 57%.
gvhbj - Sase 1:2