Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vele tri cesmi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Pasarikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celevski is nu in balbezit. Celevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Trajkovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinkov. Trajkovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Parličev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Vidimce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banduliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Banduliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ġuriќiќ probeert naar een medespeler te passen. Zlatanovski is nu in balbezit. Zlatanovski speelt de bal door. Vasevski rent richting de bal. Vasevski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Veselinovski geeft de bal voor. Radovski is nu in balbezit. Radovski speelt de bal door. Daar is Celevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vele - tri cesmi 0:1

32e minuut.
Dinkov met een sublieme pass. Grozdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajkovski maakt een afschuwelijke overtreding. Trajkovski krijgt een gele kaart. Grozdanovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dinkov met een snel genomen vrije trap. Mandalov bokst de bal weg. Celevski is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celevski is nu in balbezit. Celevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vele - tri cesmi 0:2

41e minuut.
Parličev met een sublieme pass. Banduliev rent richting de bal. Mihov onderschept slim de pass. Vasevski onderschept slim de pass. Vasevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vele 47%, tri cesmi 53%.
vele - tri cesmi 0:2

49e minuut.
Džerov rent richting de bal. Džerov met een sublieme pass. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitroski onderschept slim de pass. Dimitroski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Celevski rent richting de bal. Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski met een sublieme pass. Celevski is nu in balbezit. Celevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vele - tri cesmi 0:3

72e minuut.
Džerov onderschept slim de pass. Džerov passt de bal zonder na te denken. Celevski rent richting de bal. Celevski draait met de bal, schiet en ... Mandalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Vidimce is nu in balbezit. Vidimce geeft een lange en hoge pass. Pasarikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski is nu in balbezit. Celevski schiet op doel. Mandalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vele - tri cesmi 0:4

81e minuut.
Vasevski onderschept slim de pass. Cončev is nu in balbezit. Cončev speelt de bal door. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski schiet op doel. Mandalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vele 50%, tri cesmi 50%.
vele - tri cesmi 0:4