Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gfgggggggg hhha
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ignatov rent richting de bal. Šopov onderschept slim de pass. Šopov probeert naar een medespeler te passen. Zdravkov rent richting de bal. Zdravkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski onderschept slim de pass. Todorovski passt de bal zonder na te denken. Parličev is nu in balbezit. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pop-Ordanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanojkoviќ met een snelle inworp. Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Božinovski rent richting de bal. Mazneikov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dukov. Dukov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgggggggg 38%, hhha 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gfgggggggg - hhha 0:0

47e minuut.
Todorovski rent richting de bal. Božinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Diskovski zijn tegenspeler op de grond. Diskovski krijgt een gele kaart. Božinovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Božinovski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kostov probeert naar een medespeler te passen. Božinovski rent richting de bal. Met opzet legt Savevski zijn tegenspeler op de grond. Savevski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski verovert de bal door een tackle van achteren. Todorovski passt de bal in één keer door. Parličev rent richting de bal. Parličev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kralevski onderschept slim de pass. Kralevski passt de bal met de wreef. Zdravkov rent richting de bal. Zdravkov haalt uit met een fantastische trap. Gudžoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gfgggggggg - hhha 0:1

77e minuut.
Mazneikov rent richting de bal. Dukov onderschept slim de pass. Dukov met een sublieme pass. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Apostolovski verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolovski speelt de bal door. Zdravkov rent richting de bal. Zdravkov draait met de bal, schiet en ... Gudžoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gfgggggggg - hhha 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgggggggg 56%, hhha 44%.
gfgggggggg - hhha 0:2