Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga III.13 [del]
  • Stadion: xl Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3098
xl chelzea
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Garvanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petkovski komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov passt de bal zonder na te denken. Trpeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski schiet op doel. Pop-Ordanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Soposki rent richting de bal. Soposki speelt de bal door. Trpeski rent richting de bal. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski schiet op doel. Pop-Ordanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski passt de bal zonder na te denken. Trpeski rent richting de bal. Trpeski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xl - chelzea 0:1

41e minuut.
Salevski met een sublieme pass. Trajkovski rent richting de bal. Trajkovski passt de bal met de wreef. Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Trajkovski probeert naar een medespeler te passen. Siljanovski is nu in balbezit. Temelkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Temelkoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xl - chelzea 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xl 80%, chelzea 20%.
xl - chelzea 0:2

70e minuut.
Grosev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kosovič komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mandalov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sprostranov met een snelle inworp. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski draait met de bal, schiet en ... Pop-Ordanov bokst de bal weg.

81e minuut.
Trajkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajkovski probeert naar een medespeler te passen. Trpeski is nu in balbezit. Trpeski haalt uit met een fantastische trap. Pop-Ordanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xl - chelzea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xl 72%, chelzea 28%.
xl - chelzea 0:3
xl