Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krsteski FC xl
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Grosev rent richting de bal. Sugarev onderschept slim de pass. Siljanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Triantafilou is nu in balbezit. Triantafilou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou speelt de bal door. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev draait met de bal, schiet en ... Siljanovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

23e minuut.
Mazneikov is nu in balbezit. Sugarev verovert de bal door een tackle van achteren. Siljanovski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sugarev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Triantafilou legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Krsteski FC - xl 1:0

27e minuut.
Stojanov is nu in balbezit. Stojanov passt de bal zonder na te denken. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou rent richting de bal. Triantafilou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kotev geeft de bal voor. Daar is Diskovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanov is nu in balbezit. Kotev onderschept slim de pass. Kotev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krsteski FC - xl 1:1

36e minuut.
Pop-Ordanov trapt de bal weg van het doel. Tenev kopt de bal weg. Gecevski rent richting de bal. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev haalt uit met een fantastische trap. Pop-Ordanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stojanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanov speelt de bal door. Sugarev rent richting de bal. Sugarev haalt uit met een fantastische trap. Mandalov probeert de bal met de borst te controleren. Pop-Ordanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krsteski FC 34%, xl 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krsteski FC - xl 1:1

50e minuut.
Tenev is nu in balbezit. Tenev met een sublieme pass. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Radovski passt de bal zonder na te denken. Triantafilou is nu in balbezit. Triantafilou passt de bal met de wreef. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krsteski FC - xl 2:1

67e minuut.
Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou is nu in balbezit. Sugarev rent richting de bal. Triantafilou rent richting de bal. Triantafilou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pop-Ordanov trapt de bal weg van het doel. Moskov kopt de bal weg. Kotev heeft problemen om de bal te vangen. Kotev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krsteski FC - xl 2:2

89e minuut.
Kotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanov verovert de bal door een tackle van achteren. Diskovski is nu in balbezit. Kotev is nu in balbezit. Kotev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krsteski FC 52%, xl 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krsteski FC - xl 2:2