Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krsteski FC Lester Siti
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 11.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mihov met een harde bal richting middenveld. Donev kopt de bal weg. Milosavov heeft problemen om de bal te vangen. Sugarev is nu in balbezit. Sugarev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Grosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev onderschept slim de pass. Panov is nu in balbezit. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Panov haalt uit met een fantastische trap. Milosavov probeert de bal aan de voet te houden. Šurmulikovski geeft de bal voor. Jurukov rent richting de bal. Jurukov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Krsteski FC - Lester Siti 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šurmulikovski met de inworp. Daar is Grosev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Naumov geeft de bal voor. Inworp. Vasovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmetovski is nu in balbezit. Kmetovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Bogdanov de bal. Bogdanov passt de bal zonder na te denken. Grosev is nu in balbezit. Panov verovert de bal door een tackle van achteren. Panov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Donev geeft de bal voor. Jurukov met een sublieme pass. Klungelig pakt Sugarev de bal. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krsteski FC 40%, Lester Siti 60%.
Krsteski FC - Lester Siti 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tenev is nu in balbezit. Kmetovski verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetovski schiet op doel. Cvetkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krsteski FC - Lester Siti 1:1

61e minuut.
Inworp. Jurukov met een snelle inworp. Bogdanov is nu in balbezit. Panov rent richting de bal. Panov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milosavov kopt de bal weg. Stojanov probeert naar een medespeler te passen. Panov rent richting de bal. Sugarev rent richting de bal. Sugarev haalt uit met een fantastische trap. Mihov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sugarev rent richting de bal. Panov rent richting de bal. Sugarev is nu in balbezit. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Stojanov is nu in balbezit. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Grosev kopt de bal weg. Bogdanov rent richting de bal. Tenev begaat een overtreding. Tenev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krsteski FC 33%, Lester Siti 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krsteski FC - Lester Siti 1:1