Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krsteski FC trajce like
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 13.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Stojanov probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Trpkoski met een snelle inworp. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev passt de bal met de wreef. Paal!

15e minuut.
Tenev rent richting de bal. Vaskovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tenev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ristiќ heeft problemen om de bal te vangen. Sugarev is nu in balbezit. Sugarev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sprostranov is nu in balbezit. Stojanov probeert naar een medespeler te passen. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov rent richting de bal. Panov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vaskovski is nu in balbezit. Panov onderschept slim de pass. Sugarev rent richting de bal. Sugarev haalt uit met een fantastische trap. Sprostranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stojanov rent richting de bal. Stojanov geeft een hoge lob. Daar is Ristiќ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugarev is nu in balbezit. Sugarev draait met de bal, schiet en ... Sprostranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sugarev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stavrevski rent richting de bal. Naumov is nu in balbezit. Naumov geeft de bal voor. Vangelov is nu in balbezit. Vangelov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krsteski FC 43%, trajce like 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krsteski FC - trajce like 0:0

47e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov geeft een lange en hoge pass. Daar is Sugarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panov is nu in balbezit. Panov haalt uit met een fantastische trap. Sprostranov bokst de bal weg.

55e minuut.
Stojanov probeert naar een medespeler te passen. Radovski is nu in balbezit. Radovski speelt de bal door. Panov is nu in balbezit. Panov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trpkoski met de inworp. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev geeft de bal voor. Stavrevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stojanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šapkarev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Šapkarev kan niet meer verder spelen. Sotirovski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ќosev met de inworp. Sotirovski is nu in balbezit. Sotirovski schiet op doel. Popov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Krsteski FC - trajce like 0:1

80e minuut.
Tenev heeft problemen om de bal te vangen. Sotirovski onderschept slim de pass. Sotirovski passt de bal met de wreef. Stavrevski rent richting de bal. Stavrevski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sugarev is nu in balbezit. Stanojkoviќ rent richting de bal. Panov onderschept slim de pass. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev schiet op doel. Sprostranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Popov passt de bal met de wreef. Vaskovski is nu in balbezit. Vaskovski speelt de bal door. Sugarev rent richting de bal. Sugarev haalt uit met een fantastische trap. Sprostranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krsteski FC - trajce like 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krsteski FC 40%, trajce like 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krsteski FC - trajce like 1:1