Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kumanova F.C socc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Cickov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Načev met de inworp. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Paraškev is nu in balbezit. Paraškev passt de bal zonder na te denken. Grozdanovski kan de bal niet met de borst controleren. Sugarev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugarev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Saev onderschept slim de pass. Kostov is nu in balbezit. Saev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kostov kan niet meer verder spelen. Samardžiev komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Saev is nu in balbezit. Saev passt de bal zonder na te denken. Boškovski probeert naar een medespeler te passen. Sugarev is nu in balbezit. Sugarev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kumanova F.C 50%, socc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kumanova F.C - socc 0:0

48e minuut.
Ruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruski passt de bal met de wreef. Jakimovski rent richting de bal. Jakimovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Paraškev kopt de bal weg. Grozdanovski rent richting de bal. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boškovski onderschept slim de pass. Boškovski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jakimovski is nu in balbezit. Jakimovski draait met de bal, schiet en ... Denkov kopt de bal weg. Jakimovski is nu in balbezit. Jakimovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Saev rent richting de bal. Samardžiev verovert de bal door een tackle van achteren. Samardžiev met een sublieme pass. Avramov is nu in balbezit. Avramov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Avramov rent richting de bal. Avramov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ilievski de bal. Mladenov rent richting de bal. Mladenov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Levski geeft een hoge lob. Denkov is nu in balbezit. Avramov begaat een overtreding. Avramov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kumanova F.C 52%, socc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kumanova F.C - socc 0:0