Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elfat krume tasurov
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Manevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manevski geeft een hoge lob. Vasevski rent richting de bal. Vasevski schiet op doel. Ilievski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stanoev neemt de hoekschop. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kitevski geeft een hoge lob. Vasevski rent richting de bal. Aleksovski maakt een afschuwelijke overtreding. Aleksovski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gorģevski speelt de bal door. Ničov bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski onderschept slim de pass. Petrevski verovert de bal door een tackle van achteren. Petrevski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
elfat - krume tasurov 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Šapkarov de bal. Petrevski verovert de bal door een tackle van achteren. Petrevski passt de bal in één keer door. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jonceski is nu in balbezit. Petrevski onderschept slim de pass. Petrevski passt de bal met de wreef. Ničov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ničov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Petrevski de bal. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrevski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petrevski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Karandžulov rent richting de bal. Karandžulov speelt de bal door. Manevski is nu in balbezit. Ničov is nu in balbezit. Ničov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gorģevski probeert de bal met de borst te controleren. Gorģevski passt de bal zonder na te denken. Misajlovski speelt de bal door. Ničov is nu in balbezit. Ničov schiet op doel. Ruski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elfat - krume tasurov 2:0

40e minuut.
Čakalarov verovert de bal door een tackle van achteren. Čakalarov geeft de bal voor. Misajlovski kopt de bal weg. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski haalt uit met een fantastische trap. Jakimovski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elfat 46%, krume tasurov 54%.
elfat - krume tasurov 2:0

70e minuut.
Borov geeft een hoge lob. Ničov rent richting de bal. Ničov passt de bal met de wreef. Karandžulov rent richting de bal. Karandžulov geeft de bal voor. Ruski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski met een sublieme pass. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elfat - krume tasurov 2:1

83e minuut.
Stanoev speelt de bal door. Ognjanovski probeert de bal met de borst te controleren. Stanoev begaat een overtreding. Stanoev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elfat 57%, krume tasurov 43%.
elfat - krume tasurov 2:1