Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vardar1 TALENT
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 12.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Najdoski met een snelle inworp. Naumovski rent richting de bal. Naumovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Novevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jonceski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jovanovski de bal onder controle te krijgen. Novevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski schiet op doel. Černopeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Naumovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sinadinovski met de inworp. Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vardar1 41%, TALENT 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vardar1 - TALENT 0:0

53e minuut.
Pascua passt de bal zonder na te denken. Daar is Trajanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trajanov passt de bal met de wreef. Zajkovski rent richting de bal. Zajkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Obetkovski trapt de bal weg. Pascua met een sublieme pass. Zajkovski is nu in balbezit. Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Samardžiev met een sublieme pass. Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriovski is nu in balbezit. Trajanov verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanov draait met de bal, schiet en ... Obetkovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Levski probeert naar een medespeler te passen. Najdoski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trajanov. Trajanov krijgt een gele kaart. Najdoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pascua is nu in balbezit. Pascua met een sublieme pass. Daar is Jonceski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kovačev trapt de bal weg. Trajanov kopt de bal weg. Daar is Steriovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajkovski onderschept slim de pass. Zajkovski draait met de bal, schiet en ... Obetkovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vardar1 41%, TALENT 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vardar1 - TALENT 0:0