Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krume tasurov khdxf
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Inworp. Stanoev met de inworp. Apostolovski is nu in balbezit. Šapkarov verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarov geeft de bal voor. Stanoev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasevski is nu in balbezit. Vasevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
krume tasurov - khdxf 1:0

13e minuut.
Veljov rent richting de bal. Jonceski rent richting de bal. Veljov verovert de bal door een tackle van achteren. Veljov haalt uit met een fantastische trap. Ruski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
krume tasurov - khdxf 1:1

18e minuut.
Masev verovert de bal door een tackle van achteren. Misajlovski verovert de bal door een tackle van achteren. Misajlovski speelt de bal door. Veljov is nu in balbezit. Veljov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Dulev is nu in balbezit. Dulev speelt de bal door. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski draait met de bal, schiet en ... Uzunovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Jančevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jančevski probeert naar een medespeler te passen. Kitanov speelt de bal door. Veljov rent richting de bal. Veljov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

39e minuut.
Stojčevski trapt de bal weg. Vasevski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molerov. Vasevski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vasevski kan niet meer verder spelen. Cončev komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Apostolovski passt de bal in één keer door. Talevski rent richting de bal. Talevski probeert naar een medespeler te passen. Veljov is nu in balbezit. Veljov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krume tasurov 45%, khdxf 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
krume tasurov - khdxf 1:1

60e minuut.
Jančevski is nu in balbezit. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov passt de bal in één keer door. Cončev rent richting de bal. Cončev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jančevski passt de bal met de wreef. Kitanov is nu in balbezit. Kitanov passt de bal zonder na te denken. Veljov is nu in balbezit. Veljov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Dulev de bal onder controle te krijgen. Talevski is nu in balbezit. Talevski passt de bal met de wreef. Cončev is nu in balbezit. Cončev draait met de bal, schiet en ... Stanoev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
krume tasurov - khdxf 2:1

83e minuut.
Agani onderschept slim de pass. Agani geeft een lange en hoge pass. Uzunovski kopt de bal weg. Cončev controleert de bal met de borst. Cončev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krume tasurov 33%, khdxf 67%.
krume tasurov - khdxf 2:1