Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALENT Вардар
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


29e minuut.
Anastasov geeft een hoge lob. Korubinov rent richting de bal. Korubinov speelt de bal door. Spirov rent richting de bal. Spirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zajkovski geeft een lange en hoge pass. Jonceski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spirov is nu in balbezit. Merakovski rent richting de bal. Merakovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Merakovski met een sublieme pass. Spirov is nu in balbezit. Steriovski rent richting de bal. Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALENT 39%, Вардар 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TALENT - Вардар 0:0

50e minuut.
Najdoski passt de bal met de wreef. Naumovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Novevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Trajkovski trapt de bal weg. Saev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saev met een sublieme pass. Kuslev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuslev geeft de bal voor. Trajkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Merakovski kopt de bal weg. Najdoski rent richting de bal. Najdoski geeft een hoge lob. Novevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov geeft een hoge lob. Anteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Grozdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanov met een sublieme pass. Spirov is nu in balbezit. Spirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALENT - Вардар 0:1

85e minuut.
Levski is nu in balbezit. Anastasov rent richting de bal. Novevski onderschept slim de pass. Novevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALENT 47%, Вардар 53%.
TALENT - Вардар 0:1