Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marmol los chapulos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Daar is Eduarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laporte onderschept slim de pass. Laporte met een sublieme pass. Amighetti heeft problemen om de bal te vangen. Amighetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marmol - los chapulos 0:1

37e minuut.
Lázaro passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Dixon geeft een lange en hoge pass. Amighetti rent richting de bal. Amighetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lázaro verovert de bal door een tackle van achteren. Lázaro probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel. Cáceres probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmol 45%, los chapulos 55%.
marmol - los chapulos 0:1

52e minuut.
Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázaro rent richting de bal. Lázaro geeft de bal voor. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marmol - los chapulos 1:1

65e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santamaría zijn tegenspeler op de grond. Santamaría krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Del Bosco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urzay. Urzay krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Barboza is nu in balbezit. Barboza geeft een hoge lob. Del Bosco kopt de bal weg. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmol 41%, los chapulos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marmol - los chapulos 1:1