Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabo flamengo da costa rica
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Hormigos kopt de bal weg. Daar is Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro passt de bal zonder na te denken. Peralta is nu in balbezit. Peralta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Garbanzo rent richting de bal. Santana rent richting de bal. Met opzet legt Balaguer zijn tegenspeler op de grond. Balaguer krijgt een gele kaart. Santana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolaños zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balaguer probeert de bal met de borst te controleren. Garbanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbanzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gabo - flamengo da costa rica 0:1

21e minuut.
Balaguer passt de bal met de wreef. Daar is Garbanzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaescusa met een sublieme pass. Peralta rent richting de bal. Peralta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Garbanzo is nu in balbezit. Villaescusa onderschept slim de pass. Villaescusa speelt de bal door. Peralta is nu in balbezit. Peralta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabo 60%, flamengo da costa rica 40%.
gabo - flamengo da costa rica 0:1

58e minuut.
Trejos met een snelle inworp. Klungelig pakt Garbanzo de bal. Garbanzo geeft de bal voor. Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Biamonte rent richting de bal. Biamonte passt de bal in één keer door. Peralta rent richting de bal. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gabo - flamengo da costa rica 1:1

75e minuut.
Contreras speelt de bal door. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro passt de bal met de wreef. Peralta rent richting de bal. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft een hoge lob. Daar is Gaitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gabo - flamengo da costa rica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabo 53%, flamengo da costa rica 47%.
gabo - flamengo da costa rica 1:2