Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAPRI UNITED El Poró
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Giacomin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blake. Giacomin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Shinoda geeft de bal voor. Drake kopt de bal weg. Acuña is nu in balbezit. Barriomartín onderschept slim de pass. Barriomartín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Quintana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baltodano is nu in balbezit. Stephens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stephens krijgt een gele kaart. Baltodano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baltodano kan niet meer verder spelen. Carbonero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPRI UNITED 47%, El Poró 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAPRI UNITED - El Poró 0:0

51e minuut.
Doeltrap. Hudson trapt de bal weg van het doel. Cruz kopt de bal weg. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De La Torre onderschept slim de pass. De La Torre met een sublieme pass. Barriomartín is nu in balbezit. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPRI UNITED 51%, El Poró 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAPRI UNITED - El Poró 0:0